(foto: Cees Bakker)
(foto: Cees Bakker) Foto:

Barendrecht zakt naar laatste plaats

BARENDRECHT - BVV Barendrecht is nog altijd zonder overwinning dit seizoen in de Derde Divisie. De rood-witten verloren zaterdag op eigen veld met 2-0 van Staphorst.
In een rommelige beginfase waren er kansen voor Romano van der Stoep die na tien minuten hoog over schoot. Even later was Ugur Altintas gevaarlijk, hij mikte naast het doel.
Na de onderbreking ging Barendrecht op jacht naar de voorsprong, maar zonder al te veel succes. Met Peter de Lange voor Marouane Bakour kwam er een spits bij, even later moest Kevin Cornet geblesseerd naar de kant, hij werd vervangen door Anass Masrhalmi.
Langzaam maar zeker voerde Barendrecht de druk op het Staphorst-doel op. Een kwartier voor tijd werd een inzet van Joey Jongman gestopt door keeper Maats. Even later ging een kopbal van Peter de Lange net naast. En wat Barendrecht ruim tachtig minuten na liet, lukte Staphorst ineens wel. Pascal Mulder prikte raak uit een hoekschop, 0-1.
Barendrecht ging massaal in de aanval, maar zette daarbij ook de deur achterin wagenwijd open. Stan Haanstra profiteerde daarvan en maakte de 0-2. Wederom liet Barendrecht zich in de slotfase verrassen en stond na afloop met lege handen.
Barendrecht is door het derde verlies afgezakt naar de laatste plaats in de Derde Divisie. De rood-witten hebben 1 punt uit vier duels.