Rabobank steunt verenigingen

REGIO - De Rabonk houdt weer de jaarlijkse actie Rabo ClubSupport. Een initiatief dat clubs een boost geeft doordat zij stemmen kunnen werven voor het realiseren van doelen en projecten die de club én de buurt sterker en beter maken. Rabobank stelt haar kennis, netwerk en financiële ondersteuning beschikbaar om die doelen te helpen verwezenlijken.
Verenigingen uit de regio die deelnemen, voeren campagne voor hun doelen en projecten. Leden van de Rabobank kunnen vervolgens onder andere via de Rabo Bankieren app stemmen op initiatieven die zij een warm hart toedragen.
In 2020 hebben bij Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden 222 verenigingen en stichtingen deelgenomen aan Rabo ClubSupport. Zo wisten Stichting Ambulance Wens en de Hoop GGZ bijvoorbeeld met een groot aantal stemmen een mooi bedrag in de wacht te slepen.
De stemperiode voor leden van Rabobank loopt van 4 oktober tot en met 25 oktober. Medio november wordt bekendgemaakt hoeveel stemmen elke club heeft ontvangen en op welke bijdrage zij mogen rekenen.

Meer informatie over de actie:
www.rabo-clubsupport.nl