De burgemeester en zijn echtgenote kwamen op bezoek.
De burgemeester en zijn echtgenote kwamen op bezoek. Foto:

Felicitaties voor echtpaar Vis

BARENDRECHT – Burgemeester Jan van Belzen en zijn echtgenote bezochten maandag het echtpaar Vis – Van der Meer om ze te feliciteren met hun 60-jarig huwelijk. Het echtpaar trouwde op 19 september 1961. De dag na de trouwdag bracht de burgemeester de felicitaties over namens het gemeentebestuur.


Meespelen met harmonie

BARENDRECHT - Harmonievereniging Barendrecht heeft ruimte voor nieuwe muzikanten. Er zijn orkesten op diverse niveaus. Ook beginnende volwassenen kunnen gelijk meespelen in een orkest. Naast het spelen in orkest of groep is er ook mogelijkheid tot het volgen van individuele of groepslessen op een verscheidenheid van instrumenten o.a. dwarsfluit, klarinet, hobo, saxofoon, trompet, trombone, hoorn, euphonium, bastuba en slagwerk. Ook bestaat de mogelijkheid om op donderdagavond mee te komen zingen in het MeezingKoor.
Voor kinderen zijn diverse workshops zoals de kleutergroep voor 4 en 5 jaar op dinsdag om 15.15 uur, donderdag 16 uur en Blokfluit/AMV vanaf 6 jaar op verschillende tijdstippen in de week.
Ook voor kinderen zijn er op diverse niveaus orkesten en lessen.
Alle lessen, orkesten en groepen repeteren in het Trefpunt , dr. Kuyperstraat 4.
www.harmoniebarendrecht.nl