(Foto: John van Neuren)
(Foto: John van Neuren) Foto:

Smitshoek kansloos tegen Feyenoord

BARENDRECHT - De wedstrijd van Smitshoek tegen de “buren” van SC Feyenoord ging zaterdag kansloos verloren, in een wedstrijd die af en toe pijn deed aan de ogen werd met 4-0 verloren.
In het begin van de wedstrijd ging het redelijk gelijk op. De thuisploeg had optisch wel een overwicht, maar dit leidde niet tot uitgespeelde kansen. Na 20 minuten veranderde de wedstrijd, na zwak verdedigen, scoorde Rahli namens de thuisclub met een klutsbal de 1-0.
Toen na 33 minuten, na wederom zwak ingrijpen van de verdediging, Waandels van dichtbij de 2-0 binnen tikte, was de wedstrijd, achteraf gezien, gespeeld.
Wie had verwacht dat Smitshoek in de tweede helft fel op jacht ging naar de aansluiting, kwam bedrogen uit. Na 3 minuten kon een feyenoorder ongehinderd de 3-0 binnenkoppen. Smitshoek geloofde er nu helemaal niet meer in. Het speelde meer tegen zichzelf dan tegen de tegenstander. De thuisploeg deed wat het wilde op het veld, en combineerde er vrolijk op los. Met de uiteindelijke 4-0 kwam Smitshoek er nog genadig van af.