Pot, Advocaat en Van Zweden in de hoofdrol. (foto: M. Hulsman)
Pot, Advocaat en Van Zweden in de hoofdrol. (foto: M. Hulsman) Foto: Martin Hulsman

Avondje ‘Haagse Bluf’ bij businessclub

HEERJANSDAM - Van Irak en Feyenoord naar Swansea en FC Den Haag: alles kwam aan bod tijdens de eerste post-corona bijeenkomst van Businessclub de Molenwei op donderdag 23 september. Op de tribune van vv Heerjansdam genoten tweehonderd genodigden, vrijwilligers en selectiespelers van een mooie avond, met als hoogtepunt een kijkje in de wereld van voetbaldieren Dick Advocaat, Cor Pot en John van Zweden. Vanuit een huifkar op het hoofdveld werd hen het hemd van het lijf gevraagd door Jan Dirk Stouten.
De versoepelde maatregelen zorgden ervoor dat het na lange tijd weer mogelijk was voor de leden van Businessclub de Molenwei om in een ontspannen sfeer te kunnen netwerken. Nadat hier ruimschoots gelegenheid voor was geweest, was het tijd voor de hoofdgasten. Er stevig gedebatteerd door Dick Advocaat, Cor Pot en John van Zweden. Het vuur werd hen aan de schenen gelegd, maar er werd vooral ook heel veel gelachen.
De heren hebben alle drie hun roots in Den Haag liggen en daarom was hun oude liefde FC Den Haag ook een interessant onderwerp van gesprek.