Winst voor Spirit Dames

BARENDRECHT - Donderdag 23 september speelde het eerste damesteam van Volleybalvereniging Spirit een uitwedstrijd tegen het tweede van Erasmus Volley. De wedstrijd startte om 21.30 uur in de sporthal van Erasmus. De dames van Spirit begonnen de eerste drie sets met serviceseries waar Erasmus geen antwoord op kende en maakten vrijwel geen eigen fouten. Dit resulteerde in drie maal setwinst met setstanden van 18-25, 13-25 en 12-25. De laatste set werd echter net verloren met 25-23. Rond de klok van 00.00 uur keerden de dames terug naar Barendrecht met de 1 – 3 overwinning op zak.

Badminton voor 50-plus

BARENDRECHT - Badminton Vijftigplussers van Barendrecht en Omgeving, start op donderdag 7 oktober met een nieuw badminton seizoen. Dit gebeurt in Sporthal Waterpoort aan het Middeldijkerplein. Er wordt een keer in de week gespeeld op donderdag van 16.30 tot 17.30 uur. Het badmintonseizoen loopt tot en met 12 mei. In dit seizoen is het dan ook mogelijk  om elke week te kunnen spelen. De kosten zijn 50 euro voor het seizoen. Meer informatie via  06-20159096.

Gratis badminton bij TFS

BARENDRECHT - Badmintonvereniging TFS Barendrecht organiseert gratis badminton voor zowel recreanten als jeugdleden. Zonder verplichting om lid te worden, kunnen mensen zes weken gratis spelen of meetrainen. Deze actie duurt tot en met 31 december.
TFS is een vereniging voor jong en oud en van beginnend tot het (bijna) hoogste niveau. Recreanten spelen op maandag en donderdag van 19.15 tot 22 uur. Jeugdspelers mogen zaterdag van 9.30 tot 10.30 uur meetrainen en op woensdag van 18.30 tot 20 uur. Het enige dat belangstellenden mee moeten nemen zijn sportkleren en zaalschoenen. Een badmintonracket kan worden geleend.
Kinderen tot en met 12 jaar krijgen, als ze dit jaar lid worden, een gratis badmintonracket.
Stuur voor meer informatie een email naar: info@tfsbarendrecht.nl.