Lennart van der Linden (links) en partijvoorzitter Roeland Bol.
Lennart van der Linden (links) en partijvoorzitter Roeland Bol. Foto:

Lennart van der Linden opnieuw lijsttrekker EVB

BARENDRECHT - De leden van Echt voor Barendrecht (EVB) hebben vrijdagavond hun lijsttrekker gekozen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022. Fractievoorzitter Lennart van der Linden (37) gaat opnieuw de kar trekken. De doelstelling: de grootste worden en vervolgens Barendrecht besturen.

Van der Linden bedankte de leden voor het vertrouwen. Hij vergeleek de periode 2014-2018, waarin EVB aan de knoppen zat, met 2018-2022. En wees op concrete resultaat die in 2014-2018 werden geboekt. De zondagsopenstelling, het gratis OV voor ouderen, de vernieuwing van de bibliotheek en onderdoorgang A29 voor auto’s. EVB werd daarvoor in 2018 beloond door de kiezer. “Vergelijk dat eens met de magere resultaten in 2018-2022. Forse belastingverhogingen en ondoordacht afvalbeleid, zonder draagvlak.”, aldus van der Linden.

EVB vindt dat er beter moet worden bestuurd. En wil een koerswijziging afdwingen via de stembus. ‘De grootste ledenvereniging van Barendrecht’ wil kiezers overtuigen met goede mensen, een inspirerend programma en een flitsende campagne. “De komende maanden kleurt Barendrecht geel!”, aldus van der Linden.

EVB was de ochtend na de lijststrekkersverkiezing op wijkbezoek in de wijk Buitenoord.