B-United jongerenavond

BARENDRECHT - Vrijdag 8 oktober start een nieuwe serie maandelijkse B-United connect avonden. Op deze eerste avond komt er een internationaal team van Jeugd met een Opdracht naar Barendrecht om de avond te verzorgen. Deze avond is dan ook in het Engels, maar zal vertaald worden naar het Nederlands. B-United connect is voor jongeren vanaf 14 jaar. De avonden beginnen om 18 uur met samen eten.
Het adres voor deze avond is Boerhaavelaan 11.
Tijdens een B-United avond wordt soms een onderwerp vanuit de bijbel behandeld en soms een onderwerp waar veel jongeren zich op dit moment mee bezig houden (denk bijvoorbeeld aan zelfbeeld, weerbaarheid, social media). De rest van de avond bestaat uit een afwisselend programma met napraten in kleine groepjes, ontspanning en vooral fun! Wie niet aanwezig kan of wil zijn met het eten, kan ook altijd na het eten aanschuiven. Het programma begint dan rond 19 uur.
Bij B-United is alle jeugd welkom. Of ze nu naar een kerk gaan of niet, geloven of niet.
B-United is een initiatief vanuit Jeugd met een Opdracht Rotterdam - locatie Barendrecht (YWAM). Deze werkt samen met verschillende kerken uit Barendrecht. Jeugd met een Opdracht heeft als doel om jongeren op een laagdrempelige manier in contact te brengen met het christelijk geloof.

www.ywamrotterdam.com 


Bundel ‘Van hart tot hart’

BARENDRECHT - Olette Smits heeft haar versjes en overdenkingen in eigen beheer uitgegeven in de bundel ‘Van hart tot hart'. Het boekje past in een handpalm, maar de aansprekende en vertederende teksten stijgen ver uit boven de bescheiden afmetingen van de bundel. Ze laten zich gemakkelijk lezen en hechten zich in het geheugen. Dat is ook wat Olette voor ogen staat met haar versjes. "Dit bundeltje is bedoeld om te bemoedigen, te troosten, voor meditatie en ter lering (ende vermaak). Ik hoop dat de woorden uit mijn hart jouw hart op een positieve manier mogen raken."
De schrijfster heeft de hele oplage geschonken aan de Dorpskerk, met het verzoek om de boekjes te verkopen. De prijs is 3 euro. De opbrengst is bestemd voor het vergulden van de haan op de torenspits van de kerk.