(Foto: Marjan Visser)
(Foto: Marjan Visser) Foto:

Heerjansdam weet weer niet te winnen

HEERJANSDAM - Ook de tweede competitiewedstrijd wist Heerjansdam niet te winnen. Tegen Nieuw Lekkerland werd het 3-3.
Heerjansdam kwam in de 10e minuut al op voorsprong, Gert Jan Plaizier strafte een fout in de opbouw bekwaam en beheerst af: 0-1. Daarna ging de thuisclub wat meer ‘drukken' en was twee keer dicht bij de gelijkmaker. Eerst na een scrimmage en even later schoot Ruben de Raad in goede positie, de bal hard over het doel.
Heerjansdam kreeg weer de controle en was ook effectief. Want vijf minuten later kopte Railey Martijn raak, na een hoekschop van Soufiane Erriani: 0-2. Drie minuten later verkleinde de thuisclub de achterstand tot 1-2, via een strafschop.
De gelijkmaker volgde snel na de rust door Serginio van Axeldongen: 2-2. Twintig minuten later kwamen de Dammers voor de tweede keer op voorsprong door Plaizier: 2-3.
De blessuretijd liep al een tijdje toen ‘Lekkerland' alsnog toesloeg, via een strafschop die werd benut door William Darjij: 3-3, na een rommelige, lange blessuretijd.