Voetbaldagen op het terrein van VV Smitshoek.
Voetbaldagen op het terrein van VV Smitshoek. Foto:

Smitshoek organiseert voetbaldagen voor jeugd

BARENDRECHT - Tijdens de Herfstvakantie, op 18, 19 en 20 oktober vinden bij VV Smitshoek ‘de drie leukste dagen van de vakantie' plaats voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar. Tijdens dit voetbalevenement zijn niet alleen de leden van VV Smitshoek welkom. Iedereen mag meedoen. Er wordt gewoon thuis geslapen.
De deelnemers worden onder meer uitgedaagd met afwisselende voetbaloefeningen, maken nieuwe vriendjes en zijn sportief bezig in hun vakantie. Afwisselende animatie zoals een voetbalquiz met vragen van of over profspelers en een penaltybokaal zorgen voor een mooie mix tussen voetbal en plezier.
Een sportief, gezond, veilig en betaalbaar evenement dat tevens een sportieve en leuke opvang is in de schoolvakantie. Voor 115 euro worden de deelnemers drie dagen op het sportpark van Smitshoek vermaakt en getraind, inclusief eten, drinken en een prachtig voetbaltenue.

VV Smitshoek organiseert dit samen met Clubvoetbaldagen. Deze organisatie maakt dit mogelijk voor veel clubs in het land. Patrick Roukema is blij dat VV Smitshoek zich in 2021 weer aansluit bij Clubvoetbaldagen. "Geweldig dat clubs zich hard maken om deze activiteiten te organiseren om jeugd te blijven stimuleren in het sporten”.
Inschrijven kan via:
vvsmitshoek.nl