Dames Spirit in Sportcafé

BARENDRECHT - Vanavond, donderdag 7 oktober, ontvangt Jos Vis in Sportcafé: Danielle Boer, Bradley Geerlings en Wouter van der Pas van cvv Sprit dames 1.
Danielle, Bradley en Wouter zijn respectievelijk aanvoerder, assistent-caoch en coach van cvv Spirit 1. Met frisse moed is het team van cvv Spirit dames 1 met een nieuwe technische staf van start gegaan in de nieuwe competitie. Inmiddels hebben ze 2 wedstrijden gespeeld en 9 punten vergaard. Koploper dus.
Verder aan de telefoon Leon vd Wilk, hij gaat de inhoud vertellen van Sportcafé Barendrecht van 27 oktober.
Sportcafé is van 19 tot 20 uur te horen op Exxact Barendrecht.


Meisjes Voetbal bij VV Heerjansdam

HEERJANSDAM - VV Heerjansdam heeft plaats voor beginnende en gevorderde voetbalsters. Voor meiden vanaf 9 jaar is er plaats in de verschillende meidenteams Er is geen wachtlijst. Speelsters kunnen vrijblijvend en gratis kennismaken en meetrainen. De jeugdteams trainen op maandag of woensdagavond. Bel, app of mail naar Serge Willemstein, serge@transparanttraining.nl, 0637272844. Voor meer informatie zie:
www.vvheerjansdam.nl 


Biljarten in Riederpoort

BARENDRECHT - Senioren Biljartvereniging Carnisselande (BVC) heeft nog ruimte voor senioren die met de biljartsport kennis willen maken of een balletje willen stoten. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom.
De speellocatie is in de kantine van sporthal Riederpoort, Riederhagen 2-9. Men kan vrijblijvend langskomen .
De competitie loopt tot en met 30 april elke middag van 13 tot 17 uur. Elke ochtend is er van 10 tot 12.30 uur oefenen. In de zomermaanden van 1 mei tot en met 30 september kan men 4 dagen in de week van 10 tot 17 uur oefenen. En elke vrijdag houdt BVC een klaverjas- en jokeravond waar iedereen welkom is. Aanvang 19.30 uur.
Voor verdere informatie geeft secretaris A. Vermasen: 0180-620702 of 0651515212.