Reshma Roopram geen voorzitter PvdA

BARENDRECHT – Ondanks een intensieve campagne en veel aandacht in de landelijke media, is wethouder Reshma Roopram er niet in geslaagd om voorzitter te worden van de Partij van de Arbeid (PvdA).

Vrijdagmiddag werd bekend dat senator Esther Mirjam Sent met 52,3 procent van de stemmen de verkiezing heeft gewonnen.
Er hadden zich acht mensen kandidaat gesteld voor het voorzitterschap van de PvdA. Ze bezochten samen honderd afdelingen om te discussiëren over de toekomst van de partij.
Er waren zes stemrondes nodig om tot een winnaar te komen. Roopram drong door tot de laatste ronde. Ze werd daarin derde met 21,9 procent van de stemmen. Tweede werd Pieter Paul Slikker met 25,7 procent. Esther Mirjam Sent was de duidelijke winnaar met 52,3 procent van de stemmen.


Kids teken- en schildercursus

BARENDRECHT - Kunstenaar-docent Ruben Maalman start op woensdag van 13.30 tot 15 uur bij KunstCreatief Barendrecht (KCB) een cursus voor kinderen van 6-8 jaar. De deelnemers maken kennis met zoveel verschillende manieren om te tekenen of te schilderen dat het moeilijk kiezen is. Met de kennis van het materiaal maak je van elke opdracht een kunstwerk. Van krijtjes tot teken tablets en van 3d pennen tot grote penselen kortom zeer veel variatie in de lessen Kids Tekenen &Schilderen.

Aanmelden kan nog via:
www.kunstcreatief.nl