Bloemen bij het afleveren van de duizendste bestelling.
Bloemen bij het afleveren van de duizendste bestelling. Foto:

Kruidenier Koerier bezorgt 1000e boodschap

BARENDRECHT- De Kruidenier Koerier van KijkopWelzijn heeft op woensdag 29 september de 1000e bestelling van het jaar bezorgd. Deze boodschappendienst zorgt ervoor dat mensen hun dagelijkse boodschappen ontvangen met inzet van vrijwilligers.
Tijdens de pandemie bleek het voor veel Barendrechters een uitdaging om de boodschappen op een veilige manier te krijgen. Tevens is bij veel bezorgmogelijkheden de financiële drempel hoger en daarom is het zeker voor alleenstaanden en ouderen lastig om hier te bestellen. De Kruidenier Koerier biedt hiervoor uitkomst. De ontvanger van de 1000e bestelling, mevrouw Kreukniet, werd verrast met een bosje bloemen.
"Ik ben supertrots op het team van vrijwilligers”, aldus Sandra Smeets, coördinator van de Kruidenier Koerier. "Deze toppers zorgen niet alleen voor het opnemen en bezorgen van de boodschappen, maar maken graag een praatje met iedereen die hier behoefte aan heeft, telefonisch en aan de deur. Dankzij hen zien en spreken de klanten regelmatig iemand en krijgt iedereen de dagelijkse boodschappen.”
De Kruidenier Koerier zoekt extra chauffeurs en bijrijders die een dagdeel per week of per twee weken inzetbaar zijn. Meer informatie via wenv@kijkopwelzijn.nl of bel 0180 691 800. Doordat het een uitdaging is om vrijwilligers te vinden, worden tijdelijk geen nieuwe klanten aangenomen.