Activiteiten Happyween

BARENDRECHT - Dit jaar wordt Happyween weer gevierd in Barendrecht. Van 23 tot en met 30 oktober zijn er verschillende evenementen voor kinderen van de basisschool.
Op zaterdag 23 oktober tussen 10 en 12 uur zijn de mensen van Happyween aanwezig in winkelcentrum Carnisseveste en tussen 13.30 en 15 uur op de Middenbaan met een aantal vrolijke activiteiten
Op woensdag 27 oktober is er een kidsmiddag van 15.30 tot 17 uur op drie verschillende locaties
Op vrijdag 29 oktober is er een Lichtjestocht onder begeleiding van een brassband. Verzamelen om 18.45 uur op het schoolplein van de Rehobothschool.
Happyween wordt afgesloten op zaterdag 30 oktober van 19 tot 20.30 uur met een feestelijke slotavond in Sporthal Waterport, ingang Haringwater.
Happyween is ontstaan vanuit het verlangen om een feest vol gezelligheid te organiseren als alternatief voor griezelfeesten.  “Happyween organisatoren houden van het Licht en geloven in de God van de levenden. Die God is Liefde en in Hem is geen duisternis staat er in de bijbel. Die God is trouwens ook een God van feesten. En daarom organiseren christenen uit verschillende kerken in Barendrecht het feest Happyween.” Bij het feest is iedereen welkom. De activiteiten zijn gratis.

In verband met corona is aanmelden voor de activiteiten verplicht. Ouders mogen helaas niet blijven bij de kidsmiddag of het slotfeest. Door weersomstandigheden of coronamaatregelen kunnen er wijzigingen komen in het programma. Zie daarvoor:
www.happyween.nl 


Veiligheid in & om het huis

BARENDRECHT- Kijk op Welzijn houdt een themabijeenkomst over veiligheid. Deze vindt plaats op 21 oktober van 14 tot 15.30 uur in het Dienstencentrum aan de Windsingel.
Wijkbrandweervrouw Amanda van Kuijk geeft samen met haar collega Martin Verschoof voorlichting over brandpreventie. Ook Frits Scheerens van de Ambulancedienst geeft de bezoekers tips met betrekking tot hun eigen veiligheid.
Aanmelden kan via balie@kijkopwelzijn.nl of via 0180 6918 00.