BVV had een lastige middag tegen hekkensluiter Goes.(foto: Cees Bakker)
BVV had een lastige middag tegen hekkensluiter Goes.(foto: Cees Bakker) Foto:

Barendrecht laat punten liggen

BARENDRECHT - BVV Barendrecht liet zaterdag op eigen veld een kans liggen om hekkensluiter Goes te kloppen en zo aansluiting te krijgen met de brede middenmoot in de Derde Divisie.
Al twee minuten kreeg Romano van der Stoep een dot van een kans. Alleen voor keeper Matthew Lentink produceerde hij een slap rollertje. Ook Bart Deprez was dicht bij succes. Twee pogingen gingen over. De beste mogelijkheid was voor Niels Vorthoren, hij kopte een voorzet van Ugur Altintas naast.
Vier minuten voor de rust kwam Barendrecht eigenlijk uit het niets op voorsprong. Ugur Altintas profiteerde van geklungel in de Zeeuwse defensie en schoot hard en hoog raak, 1-0. Helaas was de vreugde van korte duur. Balverlies van Anass Masrhalmi, gevolgd door een snelle uitbraak, waarna Elloukmanie zo maar door het midden mocht doorlopen, 1-1. Daarmee brak ook de rust aan.
Barendrecht kwam niet scherp uit de kleedkamer, want Goes kreeg al direct een grote kans. Die ging over, maar na zes minuten knalde Tiebosch via de paal wel raak, 1-2. Zo stond de wedstrijd in acht minuten tijd op zijn kop.
Elzinga greep in, hij haalde Van der Stoep naar de kant en bracht Danny Monster. Met de Dordtse vormgever erbij begon het beter te draaien en kwamen er mogelijkheden. Een knappe combinatie werd door Danny Monster afgerond, 2-2.
In de slotfase zette Barendrecht alles op alles om toch nog drie punten binnen te halen. Marouane Bakour kwam er nog bij voor Altintas. Het leverde nog een kans op voor Peter de Lange, maar die ging over.