Vreugde bij de spelers van Smitshoek.
Vreugde bij de spelers van Smitshoek. Foto:

Smitshoek pakt de 3 punten bij Scherpenzeel

BARENDRECHT - De uitwedstrijd van Smitshoek bij Scherpenzeel was een uitermate vermakelijke wedstrijd waarin twee ploegen aanvallend wilden voetballen.
Scherpenzeel begon met veel zelfvertrouwen aan de wedstrijd. Al in de tweede minuut moet Termijn gestrekt om een schot tot corner te tikken en in de 10e minuut gaat een inzet van Scherpenzeel gevaarlijk voorlangs.
Daarna laat Smitshoek zich meer zien en ontstaat er een wedstrijd met aanvallen over en weer. Scherpenzeel heeft een aantal zaalvoetballers in de gelederen en in de 22e minuut is er een snelle combinatie waaruit de 1-0 komt.
Een paar minuten later mag Smitshoek een vrije trap nemen en daar waar iedereen een hoge voorzet verwacht, steekt Noah de Neijs de bal slim op de lopende Damien van den Oever. Zijn schot wordt nog gekeerd maar komt bij Daniel Esajas die de 1-1 binnen schiet.
Vijftig seconden na deze opsteker is er al weer de domper als uit een corner door Scherpenzeel de 2-1 wordt ingekopt. Voor rust wordt het nog 2-2 (Sean Verburg), 2 - 3 (Esajas, penalty) en 2 - 4 (Kleijn).
In de tweede helft heerst Smitshoek. In de 66e minuut is er een snelle inworp van Fernandez op Urban die de achterlijn haalt en goed teruglegt op Herman Tekleab die de 2-5 scoort. In de laatste minuut maakt Scherpenzeel nog wel de 3-5.