Jonge judoka’s naar NK

BARENDRECHT - Maar liefst vier judoka’s JCR judo hebben zich geplaatst voor Nederlandse kampioenschappen -15 jaar.
Dit weekend waren er in Dordrecht de Zuid-Hollandse kampioenschappen judo -15 jaar. JCR judo had negen judoka’s die een ticket voor de Nederlandse kampioenschappen probeerde te bemachtigen. De beste vier judoka’s per gewichtsklasse mogen naar de Nederlandse kampioenschappen in Leek.
Antwaine werd in een sterk deelnemersveld derde. Hij gaat dus het district en JCR judo vertegenwoordigen in Leek.
Bij de meisjes werd Lindey tweede. Sanna en Oemaima werden derde, zij gaan dus allemaal door naar het NK in Leek.

Startersbridge bij Sans Atout

BARENDRECHT - B.C. Sans Atout is al 75 jaar een gezellige Barendrechtse bridgeclub met circa 250 leden. Voor sommige mensen is het gezelligheidselement het belangrijkste. Anderen willen zich graag ontwikkelen en door oefening steeds beter gaan spelen. Binnen de vereniging is voor beide groepen ruimte.
Voor het komende seizoen wordt, bij voldoende belangstelling, door B.C. Sans Atout op de dinsdagavonden wederom een cursus startersbridge gegeven. Deze cursus start op dinsdag 26 oktober om 19.30 uur en wordt gehouden in het Dalton Lyceum Barendrecht. Meer informatie staat op de website: 16008.bridge.nl
Wie belangstelling heeft kan contact opnemen met Netty van Hattem nettyvanhattem@hotmail.com of Walter Vroegop walter.vroegop@outlook.com (tel.: 06 1029 9395 ).
16008.bridge.nl

Eerste overwinning Taveri

REGIO - Na een stroeve start met twee flinke nederlagen hebben de tafeltennissers van HBM/Taveri dan eindelijk de eerste overwinning van het seizoen geboekt. In de thuiswedstrijd tegen een directe concurrent in de strijd tegen degradatie, HTTV uit den Haag, werd een uiterst zwaar bevochten 6-4 overwinning behaald.