Muziekles voor volwassenen

BARENDRECHT - Harmonievereniging Barendrecht geeft muzieklessen aan volwassenen op slagwerk, klarinet, saxofoon, fagot, hobo, hoorn, trompet, trombone, tuba en dwarsfluit.
Wie nog niet welk instrument bij hem of haar past, kan een bezoek brengen aan de repetitie van het BeginnersOrkestVolwassenen op vrijdag tussen 18.30 en 20.15 uur, om dit te ontdekken. Alle instrumenten kunnen worden uitgeprobeerd en een gratis proefles op één van de instrumenten is mogelijk in de daaropvolgende week.
De lessen (orkesten/ groepen) vinden plaats in Het Trefpunt dr. Kuijperstraat 4.
Naast volwassenen zijn kinderen vanaf 8 jaar ook welkom bij de vereniging. Kinderen van 6 of 7 jaar kunnen meedoen met Blokfluitlessen inclusief Algemene Muzikale Vorming. Vanaf 4 jaar is er een kleutergroep AMV.

Aanmelden bij: mprooi@chello.nl of bel Maria Prooi 06 42 41 26 38.
harmoniebarendrecht.nl 

Programma Happyween

BARENDRECHT - Dit jaar wordt Happyween weer gevierd in Barendrecht. Van 23 tot en met 30 oktober zijn er verschillende evenementen voor kinderen van de basisschool.
Op zaterdag 23 oktober tussen 10 en 12 uur zijn de mensen van Happyween in winkelcentrum Carnisse Veste en tussen 13.30 en 15.30 uur op de Middenbaan met vrolijke activiteiten
Op woensdag 27 oktober is er een kidsmiddag van 15.30 tot 17 uur op drie locaties.
Op vrijdag 29 oktober is er een Lichtjestocht onder begeleiding van een brassband. Verzamelen om 18.45 uur op het schoolplein van de Rehobothschool. De stoet vertrekt om 19 uur.
Zaterdag 30 oktober van 19 tot 20.30 uur is er de slotavond in Sporthal Waterport.
Happyween is ontstaan vanuit het verlangen om een feest vol gezelligheid te organiseren als alternatief voor griezelfeesten. Bij het feest is iedereen welkom. De activiteiten zijn gratis.
www.happyween.nl