Medewerkers van het Repair Café aan het werk.
Medewerkers van het Repair Café aan het werk. Foto:

Symposium over circulaire economie

BARENDRECHT - Het Repair Café Barendrecht houdt op donderdag 28 oktober van 13 tot 17 uur in samenwerking met bibliotheek Het Kruispunt een symposium over duurzaamheid en circulaire economie.
Het symposium is onderdeel van de activiteiten tijdens de Duurzaamheidsweek, die loopt van zaterdag 23 oktober tot en met zaterdag 30 oktober.
Professor dr. Rob van Tulder, hoogleraar International Business-Society Management aan de Erasmus Universiteit en professor dr. Tine de Moor, hoogleraar Social Enterprise and Institutions for Collective Action aan de Erasmus Universiteit geven hun visie op het traject naar een circulaire samenleving en het belang van verduurzamen.
Ir. Sander Wapperom, medeoprichter van het innovatieve bedrijf DeWarmte, vertelt over De Heat Cycle, een techniek waarmee huishoudens 40 procent van hun warmtebehoefte uit hun eigen afvalwater kunnen halen.
Dagvoorzitter deze middag is wethouder Tanja de Jonge (duurzaamheid). Tijdens de pauze en na afloop is er gelegenheid om met de sprekers in gesprek te gaan.
De entreeprijs is 8,95 euro. Aanmelden: www.
debibliotheekaanzet.nl/
activiteiten/
duurzaamheidssymposium