Afbeelding
Foto:

Jeu de Boules Vitesse

BARENDRECHT – Jeu de Boules Vitesse heeft een doublettentoernooi gehouden voor de leden. Er werd deelgenomen door 16 koppels, totaal 32 mensen en er werden 4 partijen gespeeld. De poedelprijs ging naar Albert Boer en Miep Mastenbroek waar ze heel blij mee waren. Als vierde eindigde Albert Bos en Ineke van de Velde met 3 gewonnen partijen en 24 punten. Als derde Ad van Nielen en Cor Appelo met 4 gewonnen partijen en 21 punten. Als tweede Marja Dubel en Joke Koedoot met 4 gewonnen partijen en 30 punten. En als eerste Jan van der Have en Bertus van Diest met ook 4 gewonnen partijen en 35 punten.

Wie een keer een balletje mee wil gooien is welkom op maandag- woensdag- of zaterdagmiddag vanaf 13 uur op het terrein van Korfbalvereniging Vitesse op Sportpark de Bongerd.


Speculaaspoppen

BARENDRECHT - Harmonievereniging Barendrecht verkoopt speculaaspoppen. Ze kosten 5 euro per stuk en wegen 500 gram. De leden nemen een doos mee naar huis om aan familie en vrienden te verkopen. Bestellen kan ook door te mailen naar speculaas@harmoniebarendrecht.nl.

harmoniebarendrecht.nl