Papegaaienshow

BARENDRECHT - Salvatores Papegaaienshow is van 10:30 tot 12 uur is te vinden in winkelcentrum Carnisse Veste en van 13.30 tot 15 uur op de Middenbaan. 

Salvatores Papegaaienshow is voor jong en oud. De papegaaien balanceren op een touw, geven kusjes op de wang, en kunnen nog meer kunstjes laten zien. De kinderen zijn dol op de papegaaien en door de speciale dressuur zijn deze papegaaien 100 procent kindvriendelijk.

Iedereen kan na de papegaaienshow met de vogels op de foto. Salvatore zorgt dan dat de papegaaien op de schouders van de kinderen en of ouders zitten. Zo heb je een leuke herinnering om nooit meer te vergeten.

Happyween

BARENDRECHT - Dit jaar wordt Happyween weer gevierd in Barendrecht. Van 23 tot en met 30 oktober zijn er verschillende evenementen voor kinderen van de basisschool.

Op zaterdag 23 oktober tussen 10 en 12 uur zijn de mensen van Happyween aanwezig in winkelcentrum Carnisse Veste met een aantal vrolijke activiteiten.  Tussen 13.30 en 15 uur zijn de mensen van Happyween aanwezig op de Middenbaan.

Op woensdag 27 oktober is er een kidsmiddag van 15.30 tot 17 uur op drie verschillende locaties

www.happyween.nl

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief. Elke donderdagochtend De Schakel en de best gelezen verhalen van de website in je postbus:

www.deschakelbarendrecht.nl/nieuwsbrief/aanmelden