Initiatief voor nieuwe partij

BARENDRECHT – Er wordt gewerkt aan de oprichting van een nieuwe politieke partij. Initiatiefnemer is Andries van Nielen (71). “Er moet vers bloed in de gemeenteraad”, zegt hij.
De naam van de partij is Hart van Barendrecht (HvB). Er is al een website, maar daar staat nog geen informatie op. Aan de officiële registratie van de partijnaam wordt nog gewerkt.
Om mee te kunnen doen aan de verkiezingen moet de partijnaam tijdig worden geregistreerd. Ook moet een borgsom worden gestort.
Volgens Van Nielen wordt er nu met ‘een paar mensen’ aan de oprichting gewerkt. Met een ingezonden brief in De Schakel wil hij in contact komen met mensen die het initiatief willen steunen.
De brief staat op pagina 23. 

Bedrijf genomineerd

BARENDRECHT – Het bedrijf Yellowstar Solutions is één van de vijftig genomineerden voor de Rotterdamse Ondernemersprijs.
Het bedrijf is opgericht in 2009 en verzorgt logistieke software. Naast de hoofdvestiging aan de Pesetatraat zijn er kantoren in Woerden en Keulen.
De winnaar van de prijs wordt op 17 maart bekend.

Elke week nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief. Elke donderdagochtend De Schakel en de best gelezen verhalen van de website in je postbus:
www.deschakelbarendrecht.nl/nieuwsbrief/aanmelden