Wandelen op woensdag

BARENDRECHT - Op woensdagmorgen 3 november is er de kans om deel te nemen aan een wandeling onder leiding van ervaren wandelaars. De start is vanuit Waterpoort aan het Middeldijkerplein. De wandeling voert door de mooiste plekken in de omgeving van Barendrecht. De te lopen afstand wordt afgestemd op de mogelijkheden en wensen van de deelnemers. Onderweg wordt een pauze ingelast om voor eigen rekening een consumptie te gebruiken. De wandeling duurt tot ongeveer 12 uur.

Teleurstelling bij Taveri

REGIO - De tafeltennissers van HBM/Taveri zijn er afgelopen vrijdagavond in de uitwedstrijd tegen hekkensluiter Gorkum niet in geslaagd om onder de degradatiestreep vandaan te komen. Daar waren acht punten voor nodig. Het werd echter een tegenvallende 5-5 einduitslag.

Robert Beenes en Patrick Weijers waren ieder goed voor twee winstpartijen in het enkelspel. Samen in het dubbelspel leden zij echter een verrassende doch kansloze nederlaag. Hans Stapels wist er nog een punt aan toe te voegen maar had zeker kans op meer daar hij tegen Marcel Matla, de uitblinker aan Gorinchemse kant, een 2-0 voorsprong in games en diverse matchpoints verzuimde te verzilveren. Komende vrijdagavond is in het Oosterhonk in Ridderkerk de return van het tweeluik tegen de staartclub uit Gorinchem. Om niet verder in de degradatiezorgen te komen is een ruime overwinning gewenst.

Van der Pol in Sportcafé

BARENDRECHT – In zijn programma Sportcafé op Exxact Barendrecht ontvangt Jos Vis op donderdag 4 november Henk en Leo van der Pol van korfbalvereniging Vitesse. Het programma is te horen van 19 tot 21 uur.

Actueel op internet

Volg het nieuws ook via de website:
deschakelbarendrecht.nl
De Schakel op Facebook en Instagram:
@deschakelbarendrecht