Present op zoek naar ‘kerstengelen’

BARENDRECHT - Waar veel mensen hoopvol naar kerst uitkijken, is de adventstijd voor anderen een periode van verdriet of eenzaamheid. Daarom wil Stichting Present in december extra aandacht geven aan de mensen die het nodig hebben. Present roept daarvoor de hulp in van Barendrechters die mee willen doen aan het Kerstengelenproject.
In de vier weken voorafgaand aan Kerst breng je als ‘kerstengel’ elke week een bescheiden presentje bij mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Iedereen, jong of oud, alleen of als gezin of sportteam, kan zich aanmelden en iemand blij maken met aandacht en een attentie. Een engel kan anoniem werken of contact maken en een praatje maken.
Ouderen, jongeren, kinderen, ziek en gezond kunnen een kerstengel op bezoek krijgen. Eigenlijk komt iedereen in aanmerking die om wat voor reden dan ook extra aandacht verdient.
Aanmelden als Kerstengel kan via het formulier op www.presentbarendrecht.nl tot en met 12 november. Present koppelt de Kerstengel daarna aan de ontvanger. Is er iemand in jouw omgeving die wel wat extra aandacht verdient? Geef hem of haar dan op als ontvanger van Kerstengel-presentjes via het formulier op de website.
Voor vragen, mail naar
kerstengelen@
presentbarendrecht.nl


Bingo in Waterpoort

BARENDRECHT - Op vrijdag 5 november is er weer bingo in Waterpoort aan het Middeldijkerplein. De aanvang is 13.30 uur. Er worden zes ronden gespeeld voor 3 euro per plankje. Vooraf aanmelden is niet nodig.


Extra middag repair café

BARENDRECHT - Het Repair Café Barendrecht houdt op zaterdag 30 oktober een extra middag. Er is van 13 tot 16 uur een vrije inloop op de 1e etage van Het Kruispunt.