Vincent van Ewijk in Panorama Literama

BARENDRECHT – Vanavond, donderdag 28 september, schuift bij presentator John Brosens een veelzijdige plaatsgenoot aan: muzikant, zanger en liedjesschrijver Vincent van Ewijk. Veel Barendrechters kennen hem niet alleen van het duo Van Bezemwijk, maar ook als de altijd goedgehumeurde boekverkoper bij de Readshop aan de Middenbaan.
Panorama Literama is te beluisteren van 20 tot 21 uur op Exxact Barendrecht.

Hospice houdt bijeenkomst

BARENDRECHT – Hospice de Reiziger houdt een informatieve bijeenkomst over vrijwilligerswerk.
“Mede door de inzet van vrijwilligers kunnen wij samen met het zorgteam onze gasten een fijn verblijf geven. Een thuis waarbij zij de regie hebben en waar wij mogen ondersteunen en van betekenis kunnen zijn”, zegt bestuurslid Willem Bogaard.
Vrijwilligers worden onder meer ingezet voor het onderhouden van de tuin, het koken van een verse maaltijd in de keuken, iemand klantvriendelijk te woord staan, het ondersteunen van de gasten bij kleine zorghandelingen of het ontvangen van bezoekers.
De vrijwilligersinformatie bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 9 november om 19 uur en vrijdag 12 november om 14 uur. Aanmelden via info@hospicedereiziger.com.

Nacht van
de Nacht

HEERJANSDAM - Zaterdag 30 oktober houdt Stichting Natuurbeheer Waalbos een avond in het kader van de landelijke Nacht van Nacht. De deelnemers worden ontvangen in het museum in Rijsoord aan de Rijksstraatweg 101.Er wordt een avondwandeling gemaakt. Het programma eindigt bij bezoekerscentrum De IJsvogel waar de deelnemers zich op kunnen warmen bij een vuurkorf.
Deze activiteit start om 18.30 uur en eindigt rond 23 uur. Deelnemers betalen 10 euro. Donateurs en vrijwilligers van de Stichting betalen 5 euro. Aanmelden noodzakelijk en kan via info@onswaalbos.nl.