Van der Pol in Sportcafé

BARENDRECHT – Vanavond, donderdag 4 november van 19 tot 20 uur, ontvangt Jos Vis in Sportcafé op Exxact Barendrecht: Henk en Leo van der Pol.
De naam van der Pol is voor altijd verbonden aan KV Vitesse. Ooit begon het met de inmiddels overleden en oud voorzitter Johan van der Pol. Zijn zoons Henk en Leo zijn al van kinds af aan betrokken bij de Barendrechtse korfbalvereniging. In dit uur praat Jos met hen over het “Pollen tijdperk” bij KV Vitesse.
Verder aan de telefoon Kimm Berns-Hokke over de Wintershow van Dance Barendrecht (23 januari 2022)
Techniek is in handen van Hans van Hengel.


Ed Aldus weerman van de Kuip

BARENDRECHT – Weerman Ed Aldus verzorgt sinds 1 november de weerberichten voor Stadion Feyenoord.
De Barendrechtse weerman is bij het grote publiek bekend voor zijn werk voor RTV Rijnmond. Daarnaast bewaakt hij het weer voor de BAR gemeenten en voor grote evenementen. “Ik ben best trots dat ik vanaf 1 november de weerberichten mag verzorgen voor Stadion Feyenoord. Het gaat om onder anderen weerberichten rondom Feyenoord en events”, maakte hij bekend.


Start Vossenjachtseizoen

BARENDRECHT - Op zondag 14 november start een nieuw vossenjachtseizoen georganiseerd door toerfietsclub en wielervereniging Barrhopoort. Twaalf zondagen worden de deelnemers, jong en oud, om 10 uur vanaf sportpark De Doorbraak weggeschoten voor een rit over 40 tot 60 kilometer, deels over onverhard terrein. Hierbij kan men denken aan de boorden van de Oude Maas, weilanden in de Hoeksche Waard, veilige grasstroken langs wegen en modderpaden in de Gorzen. Bij voldoende animo wordt er in het seizoen ook een rit op locatie (Brabant) gereden.
De start is bij het clubhuis van Barrhopoort op sportpark De Doorbraak. De vossenjacht gaat vrijwel altijd door, ongeacht de weersomstandigheden. Deelname kost 1 euro voor leden en 2 euro voor niet-leden. Inschrijven vanaf 9.30 uur en start 10 uur. Op 14 november staat de eerste rit op de agenda.


Actueel

Volg het nieuws ook via de website van De Schakel.
deschakelbarendrecht.nl