PCOB houdt bijeenkomst

BARENDRECHT – De ouderenbond PCOB houdt op dinsdag 9 november weer een contactbijeenkomst. Cora de Kok-Havers komt vertellen over de ‘30 Laatjes’.
De 30 laatjes, zijn een ordening van voorwerpen, die in de loop der tijden in haar bezit zijn gekomen. Alle kleine dingetjes lagen verspreid door het huis, maar door de ontdekking van de kastjes bij Ikea, had ze de oplossing om te ordenen. Maar het was zo leuk dat er steeds meer laatjes bij kwamen. Cora vindt het fijn dat ze tijdens de lezing ook verhalen en voorwerpen van de luisteraars krijgt.
De bijeenkomst duurt van 14 tot 16.30 uur en wordt gehouden in het gebouw de Ontmoeting naast de Dorpskerk, Dorpstraat 146. De entreeprijs is 2 euro.

Klassiek in
de Baerne

BARENDRECHT – Elke donderdagochtend kunnen liefhebbers van klassieke muziek terecht in de Baerne.
Ron Reyngoud praat bekende en onbekende muziekstukken aan elkaar. Zijn vrouw Fia zorgt voor de koffie en traktaties.
Deze ochtenden worden gehouden in de muziekschool de Baerne (ingang achterzijde) van 10 tot 11.30 uur. Bezoekers zijn welkom vanaf 9.30 uur. Bezoekers betalen 3 euro.
Neem voor meer informatie contact op met Ron Reyngoud: 078 – 677 34 84.

Mensen
ontmoeten bij ‘Samen Koffie’

BARENDRECHT- Tijdens ‘Samen Koffie' leren de bezoekers nieuwe mensen kennen. Wie op zoek is naar meer waardevolle contacten kan op maandag 15 november van 11 tot 12.30 uur terecht in 't Plein.
Tijdens deze inloop van KijkopWelzijn in 't Plein (bibliotheek Carnisselande) is er de ruimte om een kopje koffie te drinken en aan de praat te raken met andere inwoners. Medewerkers van KijkopWelzijn brengen de bezoekers graag met elkaar in contact.
Stuur voor aanmelding of informatie een mail naar balie@kijkopwelzijn.nl onder de vermelding ‘Samen Koffie' of bel naar 0180 691800.