Extra kerstverkoop bij de Snuffelmarkt

BARENDRECHT – De Snuffelmarkt van de Dorpskerk heeft weer een grote collectie kerstartikelen. Kerstballen, kersthuisjes, kerstcd’s, het wordt allemaal aangeboden voor kleine prijsjes.
Afgelopen vrijdag en zaterdag stonden mensen in de rij voor de kerstcollectie. Maar er is nog voldoende over.
Daarom gaat de snuffelmarkt op vrijdag 5 november nog een extra avond open voor kerstverkoop en alle herfst/winter artikelen. Deze avond zal net als vorige week met muziek en traktatie een gezellige avond zijn voor de bezoekers en de medewerkers . De Snuffelmarkt is deze avond open van 18.30 tot 20 uur.
Ook zaterdag van 10 tot 12 uur zijn bezoekers welkom in de Snuffelmarkt.

Dynamite Blues Band bij L’Esprit

BARENDRECHT - Zondag 7 november speelt de Dynamite Blues Band bij Bluespodium L’Esprit in de Beuk.
De band behoort tot de absolute bluestop en hun live-optredens zijn een belevenis.
Aanvang 15 uur, zaal open om 14 uur. Entree leden 7,50 euro, niet-leden 10 euro. Inwoners van Barendrecht die voor de eerste keer willen komen betalen 5 euro voor dit optreden. Wil je komen, stuur dan een email naar jan.lesprit@upcmail.nl.

Natuurwerkdag in het Waalbos

HEERJANSDAM - Op zaterdag 6 november doet Stichting Natuurbeheer Waalbos mee aan de Landelijke Natuurwerkdag. De werkzaamheden zijn: verwijderen wilgenopschot, maaien en hooien boomgaard en bijenidylle, opkronen populieren en aanvullen oeverzwaluwwand met zand.|
Aanmelden via info@onswaalbos.nl Gereedschap en handschoenen verzorgt de Stichting. Oude kleding is wel handig. Verzamelen tussen 8.45 en 9 uur in bezoekerscentrum De IJsvogel. Er wordt gewerkt tot 13 uur met een pauze voor koffie, thee en limonade. Het werk wordt afgesloten met een broodje.