Met Van Mill door de Middag

BARENDRECHT - Vandaag, donderdag 4 november van 15 tot 17 uur in ‘Met Van Mill door de middag’ op Exxact Barendrecht een kennismaking met de nieuwe kinderburgemeester Demi Kroonen  en met Chantal Kradolfer, de nieuwe directeur-bestuurder van Theater Het Kruispunt.
Jo Polak en Paul Cuppen zijn tegen horeca in het stiltegebied bij de Koedood en hebben een petitie gestart.
Verder praat presentator Sebastiaan van Mill met journalist Arco van der Lee van de Schakel over het laatste (politieke) nieuws.
 De uitzending wordt op maandag 8 november tussen 15.00-17.00 uur herhaald.

 Workshops Sint en Kerst bij KCB

BARENDRECHT - Speciaal voor Sinterklaas wordt op woensdag 10 november een workshop ‘cheesecake in a jar’ gegeven in het atelier van KunstCreatief (KCB) in de Baerne.
Tijdens de workshop maaken de deelnemers de vulling voor een no bake cheesecake en wordt met seizoensproducten de perfecte vulling op smaak gemaakt. Uiteindelijk gaat iedereen naar huis met een glazen pot met de lekkerste cheesecake. Docente is Esther Klomp.
Meedoen aan deze workshop op 10 november van 19.30 tot 21.30 uur kost 30 euro. Neem wel zelf een staafmixer en een mengkom mee.
Voor de Kerst geeft KCB op woensdag 15 december een seizoen workshop Kerst bonbons.
Aanmelden via www.kunstcreatief.nl/seizoen-workshops/ 

Schrijfster in bibliotheek 

BARENDRECHT - Op woensdag 10 november bezoekt schrijver Anne van den Dool de bibliotheek in 't Plein. Ze bracht recent haar tweede roman Vluchthaven uit. De avond wordt geleid door moderator Alek Dabrowski. De inloop is vanaf 19 uur en het tafelgesprek begint om 19.15 uur.
Toegang gratis, aanmelden via www.
debibliotheekaanzet.nl/activiteiten/