Sportbestuurders netwerken weer live

Vervolg van de voorpagina

BARENDRECHT - De Barendrechtse sportbestuurders genoten tijdens de 13e editie van het Sportcafé van een mooi programma. In een vol nieuw ingericht clubhuis bij tennisvereniging Barendrecht kregen ze een divers programma gepresenteerd.

Hoofdgast Rogier Dorsman vertelde over zijn drie gouden zwemmedailles tijdens Tokyo dit jaar. Hij had deze ook bij zich en iedereen kon het goud ook echt voelen daar deze de zaal door gingen. Even daarvoor keek wethouder Nico Bults terug op zijn periode als sport wethouder. Hij deed dit onder toeziend oog van de burgemeester die ook als gast aanwezig was. Waarna Wouter van der Pas twee sportclubs een bord uitreikte, die als pilot fungeren tijdens een nieuwe start van de gezonde kantine. Tevens kwamen aan bod het sportakkoord en het nieuwe Register Voor VerenigingsBestuurders.

Nadat Marlous van Wijnen vertelde over haar inrichtingsproject bij TVB en het clubhuis van de toekomst werd er een panel geformeerd. Dit panel met vier sportbestuurders (GVB,VV Smitshoek, ZPB en TVB) besprak hun visie op een aantal actuele onderwerpen zoals vrijwilligers, sportbeleid en uiteraard corona. De avond werd afgesloten met de traditionele sportquiz, gewonnen door Ad Onnink.

Na het formele programma werd er ouderwets genetwerkt door de sportbestuurders. De organisatie in handen van Ramon de Bondt en Leon van der Wilk en presentator Jos Vis kijken terug op een mooie unieke avond. In 2022 zal de 14e editie worden gehouden bij KV Vitesse.


Kerstfilm André Rieu

BARENDRECHT - Op zondagmiddag 12 december en maandagavond 13 december is André Rieu op het witte doek van Theater het Kruispunt te zien. Deze kersttraktatie voor het hele gezin is te zien op zondag 12 december om 14 uur en op maandag 13 december 20.15 uur. Kaarten via www.theaterhetkruispunt.nl of 0180-615958.