Boterletter actie Vitesse

BARENDRECHT - Vitesse biedt dit jaar de mogelijkheid om Sint lekkernijen via de vereniging te bestellen. Alles wordt vers thuis of op de zaak bezorgd.
Het assortiment bestaat dit jaar uit: roomboter letters, roomboter staven en gevulde speculaas staven. Bestellen kan tot en met zaterdag 20 november. Afleveren of afhalen vindt plaats op woensdag 1 december. Pinnen is mogelijk.

Stuur voor informatie of bestelling een mailtje naar sinterklaasactie@kvvitesse.nl . Er wordt dan een bestelformulier toegestuurd.


SVH zoekt gymtrainer

HEERJANSDAM - Gymnastiek Vereniging SVH Heerjansdam is dringend op zoek naar een gymtrainer/ster voor drie uur recreatiegym aan kinderen tussen 4 en 13 jaar.
De lessen worden gegeven op donderdagmiddag na schooltijd in sportzaal Den Dam.
De vereniging zoekt iemand die gediplomeerd is om les te geven, liefst met ervaring. En iemand die gemotiveerd en enthousiast is. Voor de lessen wordt een vergoeding geboden.

Wie interesse heeft kan contact opnemen met Janneke de Roest: ahderoest@planet.nl 


Wandelen op woensdag

BARENDRECHT - Op woensdagmorgen 17 november is er een wandeling onder leiding van ervaren wandelaars. 

De start in om 9 uur vanaf wijkcentrum Waterpoort aan het Middeldijkerplein in Carnisselande.
De wandeling voert de deelnemers de mooiste plekken in de omgeving van Barendrecht. De te lopen afstand is ongeveer 10 tot 12 km. Het tempo en de te lopen afstand wordt afgestemd op de mogelijkheden en wensen van de deelnemers.
Onderweg wordt een pauze ingelast. De deelnemers kunnen dan voor eigen rekening een consumptie gebruiken. De wandeling duurt tot ongeveer 12 uur.