Ingezonden

Ledenvergadering Oranjevereniging

“Ieder jaar is er weer de openbare algemene donateurs/leden vergadering, waar u de mogelijkheid heb om het reilen en zeilen van de OVH te bespreken. Heeft u suggesties of vragen, wilt u mee helpen bij de organisatie van Koningsdag. Dat komt goed uit, het bestuur kijkt uit naar nieuwe vrijwilligers. Loop eens 1 of meerderen jaren mee, ervaar zelf hoe leuk dit is.
Wees welkom in de grote zaal van het Dorpshuis (ingang kerkplein) op dinsdag 16 november aanvang 20 uur. Ook gelden hier de, opdat moment geldende, corona maatregelen. Een geldige QR code, herstel bewijs of een negatieve PCR test.”

Joke Faassen
Bestuur Oranje Vereniging Heerjansdam

Postzegelbeurs

BARENDRECHT - Op zaterdag 20 november houdt de Vereniging van Postzegelverzamelaars Barendrecht een postzegel- en muntenbeurs, met in achtneming van de geldende coronamaatregelen,
De beurs wordt gehouden in het Trefpunt aan de Dr. Kuyperstraat 4 van 12.30 tot 16.30 uur. Taxatie is mogelijk, Toegang gratis.

Veel muziek in Podium Vis

BARENDRECHT - Iedere dinsdag tussen 20 en 22 uur biedt presentator Jos Vis op Exxact Barendrecht een podium aan veel interessante gasten. Met dinsdag 16 november: klassieke- en favoriete muziek.
Tussen 20 en 21 uur besteedt Jos aandacht aan de Stichting Klassiek Barendrecht. Deze stichting organiseert concerten en open podia in de Dorpskerk. Klaas Brantjes en Gert Dumans zijn in de studio aanwezig. Ook wordt er muziek gedraaid van pianiste Aliya Ishakova. Zij komt op 21 november een concert geven.
Tussen 21 en 22 uur maakt Jos kennis met René Ranti Prins. Ze is bestuurder van Stichting Evenementen Dorpskern Oud- Barendrecht (Sedob). Deze houdt op 11 december een WinterFair rondom de Dorpskerk.