Dansen in het zwembad

BARENDRECHT - Speciaal voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar (in het bezit van minimaal een A-diploma) organiseert het Inge de Bruijn zwembad op vrijdag 26 november een zwemdisco. Deze avond gaan de discolampen aan en klinken de nieuwste hits uit de speakers. De kinderen kunnen dansen, zwemmen in het verwarmde recreatiebad of swingend van de glijbaan gaan. Ook een verjaardagsfeestje vieren tijdens deze avond is mogelijk. 

www.ingedebruijnzwembad.nl 


Activiteiten in Wijkruimte Vrijenburg

BARENDRECHT – Sinds de opening van de wijkruimte begin oktober is de agenda van de Wijkruimte Vrijenburg goed gevuld. De hele week zijn er creatieve en leerzame activiteiten. De wijkruimte is een gedeelde ruimte van KijkopWelzijn in CBS de Vrijenburg. Hier vinden onder andere het spreekuur van de Vraagwijzer en het Tienercentrum plaats.
Daarnaast worden activiteiten in samenwerking met bewoners georganiseerd. Zo vindt op maandag van 10 tot 14 uur een lotgenotengroep over kanker plaats. Hier kan iedereen die in aanraking is gekomen met kanker terecht en worden creatieve activiteiten met elkaar gedaan. Deze activiteit kost 3 euro.
Op dinsdag van 13 tot 15.30 uur is er een gratis Koffiemiddag. Op woensdag is er van 9.30 tot 12 uur de Schilderclub (eigen spullen meenemen). Op donderdag zijn er schilderlessen van 9.30 tot 12 uur. Kosten hiervoor zijn 5 euro (inclusief materiaal).
Op zondag van 10 tot 12.30 zijn er gratis Hindilessen voor beginners.
Voor aanmelden, vragen een goed idee voor de wijkruimte kan men contact opnemen met wen@kijkopwelzijn.nl of bel naar 0180 691 802.


Wintertocht door Waalbos

HEERJANSDAM - Op zaterdag 27 november organiseert Stichting Natuurbeheer Waalbos een winterexcursie in het Waalbos. Er zal een wandeling worden gemaakt van twee uur waarbij gekeken wordt naar naar alle vogels en planten die de wandelaars tegenkomen. Na de wandeling is er soep en een winters gerecht bij Ross Lovell.  De excursie start om 10 uur vanaf het parkeerterrein aan de Waalweg, achter het parkeerterrein van Ross Lovell. Deelnemers betalen 15 euro. Aanmelden via info@onswaalbos.nl