Barendrecht Klassiek

BARENDRECHT - Na een lange afwezigheid vindt er in de Dorpskerk op zondag 21 november om 12 uur weer een pianoconcert van Stichting Barendrecht Klassiek plaats. Dit keer door Aliya Iskhakova afkomstig uit Rusland. Eerder was ze hier te horen in een duo presentatie maar nu zal ze als soliste optreden.
Op het programma staat muziek van Zhiganov, Debussy en Franck.
Dit concert wordt georganiseerd door Stichting Barendrecht Klassiek. De toegang is gratis, een bijdrage achteraf is welkom. Een coronatoegangsbewijs is vereist.
Meer informatie is te vinden op www.barendrechtklassiek.nl of via (0180) 619113.


Gezinsdienst met Marcel en Lydia Zimmer

HEERJANSDAM - Op zondag 21 november om 15 uur zullen Marcel en Lydia Zimmer een muzikale gezinsdienst houden in de Dorpskerk aan de Molenweg 8 in Heerjansdam.
De dienst staat in het teken van het zendingsproject van de Rainbow Angels kinderen van Victory4All in Zuid-Afrika.
De entree is gratis. Er is kinderoppas voor 0 tot 4 jarigen.


Kerstfilm André Rieu

BARENDRECHT - Op zondagmiddag 12 december en maandagavond 13 december is André Rieu op het witte doek van Theater Het Kruispunt te zien.  In zijn woonplaats Maastricht creëerde de Koning van de Wals een waar winterpaleis. Het publiek mag naar hartenlust meezingen en dansen met heerlijke kerstliedjes, romantische walsen en prachtige melodieën als ‘Jingle Bells', ‘O Holy Night', ‘Hallelujah', een fantastische uitvoering van ‘Walking in the Air' en nog veel meer.
Dit spectaculaire muziekevenement op het witte doek is te zien op zondagmiddag 12 december om 14 uur en op maandag 13 december 20.15 uur in Theater het Kruispunt. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.
theaterhetkruispunt.nl/rieu of telefonisch op 0180-615958.