Wijnproeverij Rotary club is weer digitaal

BARENDRECHT - Voor het tweede achtereenvolgende jaar gooit corona helaas roet in de organisatie van de wijnproeverij van de Rotary club Barendrecht.

Op de uitnodiging voor 19 november was enthousiast gereageerd. Maar nu de Covid-besmettingen alsmaar toenemen en de maatregelen weer strenger worden, zijn er teveel beperkingen om een echte proeverij te houden.
Het goede nieuws is dat iedereen gelukkig nog steeds wijn kan bestellen om daarmee mede de goede doelen van de Rotary club kan blijven steunen. Ook de opbrengst van deze proeverij blijft in Barendrecht en wordt gedoneerd aan Hospice De Reiziger en aan de stichting CultuurLocaal voor het project ‘Meer Muziek in de Klas’.

Het proefboekje en de bestellijst zijn te vinden op www.rotaryclubbarendrecht.nl/
wijnactie2021/

"Omdat vooraf proeven nu niet mogelijk is, mogen wijnen die niet aan uw smaakpatroon voldoen geruild worden voor andere wijn."  Bestellen kan tot 22 november.

Afhalen kan op vrijdag 3 december en zaterdag 4 december tussen 10 en 17 uur op het adres: Hospice de Reiziger, Voordijk 332, 2993 BA Barendrecht. De kopers krijgen dan een goodie bag mee en kunnen daar ook nog even genieten van een heerlijk hapje en een drankje ‘meepikken’.

Voor meer informatie: Henk Vermeiden (06 55) 73 71 75 of henkvermeiden@gmail.com


Barendrecht Klassiek

BARENDRECHT - Op zondag 21 november om 12 uur is er een pianoconcert van Stichting Barendrecht Klassiek in de Dorpskerk. Dit keer door Aliya Iskhakova afkomstig uit Rusland.  Op het programma staat muziek van Zhiganov, Debussy en Franck.
De toegang is gratis, een bijdrage achteraf is welkom. Een coronatoegangsbewijs is vereist.
Meer informatie over het concert is te vinden op www.
barendrechtklassiek.nl
of via (0180) 619113.