De volgende BAR-Talk is op 9 februari.
De volgende BAR-Talk is op 9 februari. Foto: OVD-73592498

Tweede editie regio-talkshow BAR-Talk nu online

BARENDRECHT - Voor inwoners van Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk is sinds dit jaar een nieuw initiatief beschikbaar. BAR-Talk is dé talkshow voor actualiteiten in de BAR-Regio. De talkshow is live te bezoeken in Theater Het Kruispunt en online te bekijken.
Tijdens de tweede editie van BAR-Talk was tv-presentator Rob Geus de hoofdgast. Hij vertelde uitgebreid over zijn Barendrechtse restaurant De Wensboom, over zijn deelname aan Expeditie Robinson en over de gevaren van het tv-vak. Zo werd Geus twee keer gegijzeld na kritiek op horecagelegenheden en vreesde hij zelfs voor zijn leven.
Ook duurzaamheid kwam in de uitzending uitgebreid aan bod. Onder meer door interviews met wethouder Tanja de Jonge. Ondernemer Klaas de Waardt vertelde over zijn bijzondere initiatief om auto's op lucht te laten rijden.
Vlogger Joëlle van Adrichem bezocht Natuurgoed Ziedewij op zoek naar biologisch geteelde producten en de kinderburgemeesters uit de BAR-Regio lieten zich bij Van Gelder Groente en Fruit bijpraten over verticale teelt en vegetarisch eten. Ook was er entertainment te zien in de vorm van rapper Kiiro uit Rhoon en klimaatdichter Meliza de Vries.
De volgende editie is op 9 februari. Toegang is gratis. Meer informatie via bar-talk.nl . Daar is ook de tweede aflevering van BAR-Talk te zien.