Sfeervol wonen bij Hoogenboezem.
Sfeervol wonen bij Hoogenboezem. Foto:

Hoogenboezem100 jaar

BARENDRECHT - Het jaar 2021 is een bijzonder jaar voor Hoogenboezem - thuis in wonen. Toen in 1921 P.H. Hoogenboezem een winkel opende kon hij niet vermoeden dat het familiebedrijf 100 jaar later nog steeds zou bestaan. En dat een enkele dorpswinkel zou uitgroeien naar een filialenbedrijf met negen mooie woonwinkels in Zuid Holland en Noord Brabant. “We zijn trots op wat we hebben bereikt, en vieren dat graag met u!”, kondigt het bedrijf dan ook aan.

Hoogenboezem is in Barendrecht te vindenmet twee inspiratievolle woonwinkels: Hoogenboezem en Henders & Hazel / XOOON op Woonboulevard Reijerwaard. De hele maand november wordt er ook bij deze twee winkels volop feest gevierd en cadeautjes uitgedeeld. Met allerlei jubileumacties zoals wooncheques, gratis fauteuils, tassen, tafeltjes en veel jubileumaanbiedingen én een goedgevulde goodiebag voor iedere klant (op=op). Kijk voor meer info op de website www.hoogenboezem.nl of kom langs en vier mee.


Contact met voedselbank

Wie maandelijks tekort komt voor eten en drinken, kan contact opnemen met de voedselbank. De voorwaarden en verdere informatie: www.
voedselbankbarendrecht.nl