Tijdelijke kids pop-up store in Heerjansdam

HEERJANSDAM - Mooie kleertjes, maar ook een mooie planeet. Fijn speelgoed, maar ook een fijne wereld. Lekkere sopjes, maar ook schone oceanen. Het is het ideaalbeeld achter Oef en Oink Kids concept store. In de webshop zijn duurzame kinderkleding, speelgoed en lifestyleproducten te vinden. Nu openen zij een tijdelijke pop-up store in Heerjansdam.

Een bijzondere tijd om een webshop te starten. Daar waren ook oprichters Jeroen en Annemiek de Gelder zich van bewust. Toch waagden broer en zus de sprong, omdat zij heilig geloven in het concept. “Bij Oef en Oink houden we van mooie kleertjes, van fijn speelgoed, van vrolijke accessoires en van heerlijke ruikende sopjes. Maar we houden niet van merken die hiervoor een beslag doen op het welzijn van onze planeet. Gelukkig hoeft dat ook niet en is er genoeg keuze in mooie spulletjes waar iedereen blij van wordt!”

In de webshop zijn hippe merken te vinden zoals Little Hedonist, Naif, Turtledove, Quut, Little Label, Fresk, Kidzroom en APoem. Allemaal merken met oog voor duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen. Annemiek: “De merken die wij voeren, zijn stuk voor stuk prachtig! Zowel de producten die zij leveren als de weg die zij bewandelen om de producten te (laten) maken. Het is een missie die we met zijn allen delen om zo met kleine stapjes bij te dragen aan de bescherming van onze planeet, het milieu en onze kinderen!”

Pop-up store
Omdat het altijd fijn is om de artikelen in het echt te zien, opent de webshop een tijdelijke pop-up store. In de winkel Friendly Teak aan de Dorpsstraat 55a in Heerjansdam zijn zij van 24 tot en met 27 november van 10 tot 16 uur te vinden. “Wij hopen dat mensen gezellig langskomen om te zien wat voor mooie producten ze bij ons kunnen vinden en we zo samen meer schoentjes en Sinterklaaszakken van toffe, duurzame cadeautjes kunnen voorzien.”


Social media

Facebook en Instagram:
@deschakelbarendrecht