Portretmakers bij William Vat

BARENDRECHT - William Vat gaat op donderdagavond 18 november van 20 tot 21 uur bij Exxact Barendrecht in gesprek met het bedrijf Portretmakers.

Wanneer wegen scheiden en een afscheid nadert ontstaat vaak de behoefte om herinneringen vast te leggen. Een stemgeluid kan ons terugbrengen naar de mooie momenten en fijne herrinneringen. Bij het bedrijf Portretmakers kun je terecht met je levensverhaal, bijvoorbeeld om als dierbaar document achter te laten voor je nabestaanden. In de tv studio van Portretmakers nemen ze het leven van geboorte tot nu door aan de hand van eigen foto’s en video’s. William gaat in deze uitzending in gesprek met directeur Dennie van Diessen

Nationaal Park geschrap

REGIO - De bijdrage die het waterschap Hollandse Delta wilde reserveren voor het Nationaal Park NL Delta is geschrapt uit de begroting 2022 en de meerjarenraming 2023-2026. Dit naar aanleiding van een amendement van de VVD .
In de begroting was een bedrag van 50.000 euro opgenomen voor 2022 en voor de jaren er na 200.000 euro per jaar.
“De VVD heeft zich in het voorjaar van 2021 al uitgesproken tegen NL Delta, omdat NL Delta naast alle organisaties die er al zijn niets wezenlijks toevoegt, maar wel een bedreiging is voor de ontwikkeling van ons gebied”, zegt Conny Verbaas namens de VVD-leden van het waterschapsbestuur.

Appeltaart-
concert in
Podium Vis

BARENDRECHT - In Podium Vis, dinsdag 23 november op Exxact Barendrecht, is er tussen 20 en 21 uur Exxact Boulevard. Eén keer per maand neemt Jos samen met zijn dochters Saskia Kloppenburg en Renée de Ruiter, de maand door.
In het uur tussen 21 en 22 uur besteedt Jos aandacht aan de Appeltaartconcerten bij de bibliotheek in Het Kruispunt. Het eerste concert is zaterdag 27 november van 14 tot 15.30 uur. Stan Paardekooper vertelt er alles over.