Kunstmarkt zoekt nieuw organisatie-team

BARENDRECHT - In de afgelopen 35 jaar organiseerden Jo Polak en René Baan de Barendrechtse Kunstmarkt. Een evenement dat een landelijke bekendheid geniet en jaarlijks vele inwoners van Barendrecht en omgeving naar het historische dorpscentrum trekt. Een inspirerende omgeving met een sfeer waar kunstenaars uit Nederland, België en Duitsland op een ontspannen manier met het publiek in contact komen. Er zijn heel wat Barendrechters die op deze manier een mooi kunstwerk bemachtigd hebben.

“In 2020 kon de kunstmarkt niet doorgaan vanwege de corona epidemie. In 2021 stelde de gemeente dermate strenge regels, die niets met corona te maken hebben, dat we geen kans zagen om op een verantwoorde wijze een gezellige kunstmarkt te organiseren”, vertellen Polak en Baan.

“Wij kijken terug op een mooie periode. Daarom hopen wij dat er een vervolg aan ons initiatief kan worden gegeven en zoeken wij tenminste twee nieuwe vrijwilligers om dit mooie evenement te organiseren. Uiteraard zijn wij bereid om een nieuwe organisatie het komende jaar hierbij te begeleiden en alle know-how over te dragen.”

De organisatoren hebben een groot en geautomatiseerd adressenbestand, beschikken over een eigen website en een geluidsinstallatie. De Barendrechtse Kunstmarkt is een non-profit organisatie draait zonder sponsoren of subsidies en is kostendekkend. 

Wie een mooi vervolg aan de Barendrechtse Kunstmarkt wil geven, kan contact opnemen met Jo Polak en René Baan: info@barendrechtsekunstmarkt.nl

www.barendrechtse
kunstmarkt.nl


Kruidenier
Koerier zoekt
versterking

BARENDRECHT- In Barendrecht kan men gebruik maken van de Kruidenier Koerier. Deze boodschappendienst zorgt ervoor dat de mensen met een klein netwerk toch de wekelijkse boodschappen krijgen. Om deze dienst door te kunnen zetten, zoekt KijkopWelzijn extra vrijwilligers. Bij voorkeur mensen die wekelijks een dagdeel beschikbaar zijn.  

Kijk voor meer informatie op www.kijkopwelzijn.nl. Neem bij interesse contact op via wenv@kijkopwelzijn.nl of 0180 691 800.