Koopmans in Sportcafé

BARENDRECHT – Vanavond, donderdag 25 november, ontvangt Jos Vis in het programma Sportcafé Jeroen Koopmans.
Jeroen is vrijwilliger bij de Fietscrossclub Barendrecht. Hij is verantwoordelijk voor de werving van sponsoren en het onderhouden van contacten. Verder zit hij in de wedstrijdcommissie en is hij ook nog interim secretaris. De techniek is in handen van Ray van der Meer.
Sportcafé is iedere donderdag tussen 19 en 20 uur te horen op Exxact Barendrecht.

Wandelen op woensdagmorgen

BARENDRECHT - Op woensdagmorgen 1 december is er een wandeling onder leiding van ervaren wandelaars van wandelsportvereniging Marijke. De start in om 9 uur vanaf de Waterpoort aan het Middeldijkerplein. De wandeling is door de mooiste plekken in de omgeving van Barendrecht. De te lopen afstand is ongeveer 10 tot 12 km. Het tempo en de te lopen afstand wordt afgestemd op de mogelijkheden en wensen van de deelnemers. Onderweg wordt een pauze ingelast om voor eigen rekening een consumptie te gebruiken. De wandeling duurt tot ongeveer 12 uur.

HBM/Taveri gedegradeerd

REGIO - De tafeltennissers van HBM/Taveri hebben zich niet weten te handhaven in de hoofdklasse. Daar was afgelopen vrijdagavond een ruime overwinning voor nodig in de thuiswedstrijd tegen het sterke Alexandria uit Rotterdam, wat nog kans maakte op het kampioenschap.
In een spannend en boeiend duel trok de formatie uit Ridderkerk uiteindelijk (na een 3-1 voorsprong) met het minimale verschil van 4-6 aan het korste eind.
Het resultaat bleek uiteindelijk voor beide teams onvoldoende. Voor HBM/Taveri betekende dit degradatie en voor Alexandria werd het gat met koploper Avanti onoverbrugbaar. De laatste wedstrijd tegen HTTV, vrijdadag in Den Haag, gaat voor de Ridderkerkers derhalve om des keizers baard.