De fans van Peter Gillis wisten de ondernemer en zijn auto te vinden.
De fans van Peter Gillis wisten de ondernemer en zijn auto te vinden. Foto:

In de rij voor een boek van Peter Gillis

BARENDRECHT – Fans van ondernemer Peter Gillis en zijn vriendin Nicol stonden zaterdagmiddag in de rij voor The Read Shop Barendrecht op de Middenbaan.

Het tweetal, bekend van de wekelijkse reality-soap ‘De Familie Gillis: Massa is Kassa’(SBS6) signeerde hier de biografie van Peter Gillis, geschreven door Mark Koster.
In de winkel was een looproute uitgezet. De flamboyante Brabantse zakenman onderging de drukte ontspannen. Vriendin Nicol Kremers voorzag elk boek van een verhaaltje, Gillis zette zijn handtekening en als beloning voor het wachten mocht de fan dan met het duo op de foto. Een jongen wilde ook een handtekening op een shirt. Geen probleem.

De echte fans hadden ook de auto van de familie Gillis ontdekt, die aan het Onderlangs geparkeerd stond. De Rolls Royce Cullinan Black Badge is een luxe bolide met boven de inzittenden een sterrenhemel met meer dan duizend lichtpuntjes.
‘De brutaalste ondernemer van Nederland' staat op de auto, evenals en afbeelding van de cover van het boek. Veel liefhebbers stonden er met open mond naar te kijken. Daarna pakten ze natuurlijk de telefoon om er een foto van te maken.