Familie kerstrecepten

Voor onze kerstbijlage zijn wij op zoek naar traditionele familie kerstrecepten. Wat maken jullie ieder jaar en hoort echt bij de feestdagen? Zijn er authentieke oma (of opa) recepten in jullie gezin die nog steeds gemaakt worden?
Mail het recept en de reden waarom dit recept ieder jaar terugkomt met Kerst, naar
astrid@barlokalemedia.nl.


Kersttradities

Iedere familie heeft zo zijn eigen tradities. Wij zijn op zoek naar de mooiste kerstfamilietraditie voor in onze kerstbijlage.
Mail een korte omschrijving en eventueel een foto naar
astrid@barlokalemedia.nl.


Veel muziek in Podium Vis

BARENDRECHT – In zijn programma Podium Vis op Exxact Barendrecht heeft Jos Vis dinsdag 7 december veel aandacht voor muziek.

Tussen 20 en 21 uur is Mike van’Hof te gast. Hij is al jaren actief bij handbalvereniging Savosa. Kortgeleden is hij vader geworden. Verder is Mike ook muziekliefhebber. Voldoende stof dus voor een informatief en muzikaal uurtje.

In het tweede uur, van 21 tot 22 uur, veel disco met Mark van Herwijnen. Mark heeft iedere donderdag tussen 21 en 22 uur een eigen programma bij Exxact Barendrecht, ‘Jazz & Soulmates’. Jaren geleden vormde Mark samen met Rolf Huijssen een DJ-duo. Ze hebben op menig Disco party’s gedraaid. Vanavond gaat Jos met Mark én Rolff ( die ook te gast is) terug naar in de tijd. Tijd voor disco dus!
De techniek van de uitzending is in handen van Hans van Hengel.


Kerstmarkt
afgelast

HEERJANSDAM - De Levende Kerststal en Kerstmarkt op vrijdag 10 december in Heerjansdam gaan niet door. Dat laten de Heerjansdames weten. "Gezien de extra maatregelen is het niet mogelijk om dit evenement te houden. We hopen in december 2022 opnieuw een poging te doen", meldt de organisatie.