Nieuwe cursussen bij CultuurLocaal

BARENDRECHT - Ook in 2022 kunnen kinderen weer kennismaken met muziek bij CultuurLocaal. Het korte-cursusprogramma is onlangs vastgesteld.
Voor kinderen van 2 tot 6 jaar zijn er leuke speelse lessen op zaterdag. Kinderen van 5 tot 9 jaar kunnen kiezen uit heel veel verschillende instrumenten om te leren bespelen, of zangles nemen. Zingen kan ook in een koor voor kinderen van 8 tot 12 jaar. De jeugd vanaf 10 jaar kan zich verdiepen in muziekproductie of DJ lessen.
Alle cursussen duren 10 lessen, startend in de week vanaf zaterdag 22 januari. De kosten zijn vanaf 80 euro, afhankelijk van de groepsgrootte en de lesduur. De lessen worden gegeven in De Baerne, Buitenlandse Baan 1.. Daarnaast is er een beperkt aanbod in Carnisselande.
Voor inlichtingen kan men contact opnemen met
miranda@cultuurlocaal.nl. Inschrijven kan via
www.cultuurlocaal.nl 


Opbrengst collecte KWF

BARENDRECHT - Ook in Barendrecht heeft KWF gecollecteerd. Dat gebeirde het collectebord, via WhatsApp en QR Ideal. Het resultaat is een landelijke opbrengsy van 5.882.811,00 euro. Er is geen afzonderlijke opbrengst voor Barendrecht bekend.
We zich aan wil melden als collectant voor september 2022 (het kost ongeveer een dagdeel) kan contact opnemen met Lya Euser: 0180-532888.