Rob Geus. (foto: W. Rutten)
Rob Geus. (foto: W. Rutten) Foto: W.RUTTEN

Rob Geus signeert biografie 'De echte Geus'

BARENDRECHT – ‘De echte Geus’ is de titel van de zojuist verschenen biografie van Rob Geus.

Van keurmeester tot cultheld; Rob Geus kreeg de afgelopen twintig jaar verschillende labels opgeplakt. Maar wie is Geus echt? In zijn biografie geeft hij een kijkje in de keuken waar hij áltijd vrolijk van wordt, die van zichzelf. Dit is ook de keuken waar hij als jongste dieetkok van Zuid-Holland eten bereidde voor meiden met een eetstoornis.
Verder neemt Geus de lezers mee achter de schermen bij Expeditie Robinson, en vertelt zijn kant van het verhaal. Natuurlijk komt ook zijn liefde voor Feyenoord aan bod: De Kuip waar hij zelf weleens heeft gevoetbald en zijn bijzondere vriendschap met Ron Vlaar. En hij vertelt dat hij ook schoonmaakwerk heeft gedaan op een pornoset en in een parenclub.
Het boek kost 19,95 euro.

Rob Geus signeert het boek op vrijdag 3 december tussen 16 en 17 uur bij The Read Shop Barendrecht op de Middenbaan 82. Een exemplaar reserveren kan via barendrecht@readshop.nl of bel of app naar 0180 - 617018.

Rob Geus signeert op zaterdag 11 december van 13.30 tot 14.30 uur bij Primera Polder Carnisse Veste, van Beuningenhaven 24. Een boek reserveren kan via Jan Polder: 06-30431714.