Buurtsportcoach houdt kerstwandeling

BARENDRECHT- De Buurtsportcoaches van KijkopWelzijn organiseren op donderdag 16 december een kerstwandeling voor iedereen van 60 jaar en ouder.

Tijdens de wandeling zijn er verschillende plekken waar de deelnemers een kop warme chocolade melk drinken, oefeningen doen en even op kunnen warmen bij de vuurkorf. En gezellige en toch sportieve en uitdagende ochtend.
De wandeling start om 9.15 uur bij BLOK0180, Haarspitwei 9 en duurt tot ongeveer 11 uur. Deelname kost 2,50 euro. Inschrijven kan via
buurtsportcoach@
kijkopwelzijn.nl of via 0180 691 800.
Tijdens deze activiteit worden de huidige maatregelen rondom het coronavirus in acht genomen. Mocht de vorm van de activiteit veranderen, worden de deelnemers hierover tijdig geïnformeerd.

Bijeenkomst over
valpreventie

BARENDRECHT- KijkopWelzijn houdt op donderdag 16 december een themabijeenkomst 'valpreventie'.
Deze bijeenkomst is bedoeld voor senioren die zelfstandig wonen maar bijvoorbeeld moeite hebben met het bewaren van het evenwicht, waardoor ze kans hebben om te vallen. Ook wie meer informatie wil over een training 'Valpreventie' is welkom op deze themabijeenkomst. De themabijeenkomst wordt gegeven door Mark Vereecken van Valpreventie Barendrecht.
Na afloop kan men zich aanmelden voor de training "valpreventie” die op 10 januari van start gaat.
De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 16 december van 10 tot 11.30 uur in 't Plein (Bibliotheek AanZet) Middeldijkerplein 248. Aanmelden kan via 0180 691 800 per mail naar balie@
kijkopwelzijn.nl

Actueel

Volg het nieuws ook via de website van De Schakel.
deschakelbarendrecht.nl