TUI is sinds 1 december gevestigd op de Middenbaan.
TUI is sinds 1 december gevestigd op de Middenbaan. Foto:

TUI reisbureau geopend op de Middenbaan

BARENDRECHT - Barendrecht heeft er een reisbureau bij. TUI heeft de deuren geopend van het pand aan de Middenbaan 71.
De laatste weken is hard gewerkt om dit voormalige pand van D-Reizen klaar te maken voor de opening. Het TUI logo, de welbekende TUI smile, hangt aan de gevel. Een enthousiast team van ervaren reisprofessionals staat in de startblokken om klanten te adviseren en te helpen bij het samenstellen en boeken van de mooiste reizen. Er is een ruime keuze uit het eigen aanbod van TUI maar ook reizen van andere aanbieders zijn bij TUI Barendrecht te boeken.
Retail Regio Manager TUI Diane Oostendorp: "We merken dat zeker in deze tijd onze klanten veel waarde hechten aan persoonlijk contact en advies. Het is fijn als er dan een reisbureau in de buurt is waar je heen kunt met al je vragen. En dat kan sinds 1 december dus ook bij TUI Barendrecht. Loop gerust een keer binnen, de koffie staat klaar!”
Het reisbureau is open van maandag tot en met zaterdag van 9 tot 17.30 uur. Iedereen is tijdens openingstijden welkom. Een afspraak maken is niet nodig maar kan uiteraard wel. De openingstijden kunnen op basis van overheidsmaatregelen afwijken.
TUI Nederland verzorgt jaarlijks voor 1,7 miljoen reizigers een vakantie en is in Nederland de grootste speler op het gebied van georganiseerde vakanties.