Het terrein van CAV Energie op sportpak De Bongerd.
Het terrein van CAV Energie op sportpak De Bongerd. Foto:

Begin met hardlopen via Start4Energie

BARENDRECHT – Bij atletiekvereniging C.A.V. Energie op 8 januari weer de Start4Energie loopcursus. Deze is bedoeld voor mensen die willen beginnen met hardlopen. 

“In 14 weken tijd begeleiden we jou van 0 naar 5 km hardlopen. Daarvoor organiseren wij twee trainingen per week op de club, de derde training doe je zelf. De gezamenlijke trainingen zijn op woensdagavond 19.30 uur en zaterdagmorgen 09.30 uur onder leiding van ervaren trainers. Deze trainingen richten we (zo nodig) coronaveilig in. Aan onze club is ook een fysiotherapeut verbonden”, legt men bij de vereniging uit. 

 Al honderden mensen zijn de afgelopen jaren enthousiaste lopers geworden door deze cursus. De kosten van de cursus bedragen all-in 55 euro per persoon. De deelnemers zijn tijdens de loopcursus tijdelijk lid van Energie en hebben dus ook alle voordelen van het lidmaatschap. Na het afronden van de loopcursus kunnen ze (zonder inschrijfkosten) definitief lid worden van Energie. Inschrijven voor Start4Energie kan via www.cavenergie.nl.