De cadeaus werden afgeleverd bij de Voedselbank.
De cadeaus werden afgeleverd bij de Voedselbank. Foto:

Sint bij voedselbank

BARENDRECHT - Ook dit jaar heeft de Sint de kinderen van de Voedselbank Barendrecht niet vergeten. Met veel plezier hebben twee dames, in opdracht van de diaconie van de Protestantse Gemeente Barendrecht ingekocht.
“De kinderen waren er erg blij mee”, vertelt Ingrid Filius. Ze is secretaris van de voedselbank Barendrecht. “Wij, als bestuur, zijn blij met dit plaatselijke initiatief dat ieder jaar voor ons genomen wordt en door de twee dames met veel zorg uitgevoerd. Ook met de kerstdagen worden onze klanten nog verrast; met wat? Dat blijft nog even een verrassing. Verder krijg ik via de mail diverse hulp aangeboden, van kerststol tot poffertjes en wat niet al. Graag even overleggen voor u groot inkoopt voor onze klanten, maar (bijna) alles op voedselgebied is welkom. Uiteraard zijn donaties in de vorm van een geldelijke bijdrage ook van harte welkom.” Wie wil bijdragen kan contact opnemen met Ingrid Filius, 0180-721218 of secretaris@voedselbankbarendrecht.nl .


Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief. Elke donderdagochtend De Schakel en de best gelezen verhalen van de website in je postbus:
www.deschakelbarendrecht.nl/nieuwsbrief/aanmelden