Remedy te gast bij Nederpoppers

BARENDRECHT – De twee meiden van Remedy zijn zondag 19 december te gast in het programma ‘de Nederpoppers’. Het Rotterdamse duo zingt daar live hun nieuwe single ‘Remedy’. Van 16 tot 18 uur te horen op Exxact Barendrecht.

Online kerstzangavond in Immanuelkerk

BARENDRECHT - Ook dit jaar lukt het helaas weer niet om een fysieke kerstzangavond te organiseren in de Immanuelkerk. Maar er is wel online de mogelijkheid om mee te genieten van een mooie avond waarin de kinderen van de Immanuelkerk, met medewerking van het Immanuel Church Choir, het kerstverhaal uitbeelden en verwoorden. Iedereen kan hiervan op vrijdag 24 december vanaf 19.30 uur meegenieten via www.immanuelkerk-barendrecht.nl/live 

Tunnel
afgesloten

BARENDRECHT - De Heinenoordtunnel in de A29 is vanwege ingelaste werkzaamheden aan de brandblusvoorziening in de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 december van middernacht tot 9 uur dicht richting Rotterdam.
Verkeer vanuit de Hoeksche Waard wordt omgeleid via de N217 en de A16.
Verkeer vanuit Goeree-Overflakkee, West-Brabant en Zeeland wordt omgeleid via de A17 en de A16.

Diaconaal Fonds

BARENDRECHT - De Stichting Diaconaal Fonds voor Bijzondere Noden Barendrecht is een initiatief van de gezamenlijke kerken in Barendrecht.
Het Fonds wil alle Barendrechtse gezinnen en alleenstaanden met een laag besteedbaar inkomen helpen, als zij plotseling worden geconfronteerd met een materieel of financieel probleem en de voorliggende voorzieningen niet toereikend zijn. Het Fonds wil daarbij snel handelen en digitaal ingediende aanvragen binnen drie werkdagen afhandelen.
diaconaalfonds
barendrecht.nl